quotePerktheni falas duke perdorur fjalor anglisht shqipquote

Icons


>>>

Me ane te fjalorit tone online ju mund te perktheni ne 41 gjuhe midis te cilave jane Shqip, Arabisht, Bullgarisht, Katalanase, Kineze, Kroate, Ceke, Daneze, Hollandeze, Anglisht, Estonisht, Filipine, Finlandeze, Frengjisht, Galisht, Gjermanisht, Greqisht, Hebraisht, Hindi, Hungareze, Indoneziane, Italisht, Japoneze, Koreana, Letoniane, Lituaniane, Malteze, Norvegjeze, Polake, Portugalisht, Rumanisht, Rusisht, Serbisht, Sllovake, Sllovene, Spanjolle, Suedeze, Thai, Turqisht, Ukrainase, Vietnameze...

Thjesht futni tekstin qe deshironi te perktheni dhe me pas zgjidhni gjuhet dhe ne fund klikoni "Perkthe"